Sună proprietatea

Rezervă o cameră !

Sigla-Casa Lily,Cazare Sighisoara, Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara
  1. ro
  2. en

Casa Lily - Japanese Retreat

Harta-Casa Lily,Cazare ,Pensiune ,Sighisoara
Telefon-Casa Lily,Cazare,Pensiune,Sighisoara

 +40 743 417 173   +40 747 060 569

Casa Lily - Japanese Retreat 

Cazari in Sighisoara:Casa Lily Japanese Retreat

Bucătărie Comună & Loc servit masa

___________________

Cazari in Sighisoara:Casa Lily-Bucataria comuna1

Cazari in Sighisoara : Casa Lily Japanese Retreat

 

Pensiunea este dotata cu o bucătărie comună complet echipata ,situată in capătul holului principal.Aceasta oferă oaspeților noștri posibilitatea preparării oricărui tip de măncare. Apa plată și minerală, cafea, ceai ,rachiu facut de noi sunt la dispoziția oaspeților  gratuit. Pentru cei care nu vor să prepare mâncare, sunt disponibile meniuri de la principalele restaurante din Sighisoara.Mâncarea este adusă la locația noastră in aproximativ 40 minute din momentul în care se face comanda. Cei care vor să savureze un grătar , pot folosii spațiul special amenajat, unde  găsesc lemne gratuit.

Cazari in Sighisoara:Casa Lily-Bucataria comuna2

Cazari in Sighisoara : Casa Lily Japanese Retreat

 

Experimenteaza atmosfera traditionala japoneza in cadrul pensiunii Casa Lily Japanese Retreat  Sighisoara,    cazare  unica in Romania 

 

 Aceasta pensiune va ofera conditii excelente de cazare in patru suite (rosie,verde,orange,mov) si un apartament.Este situata la aproximantiv 1.7 km de centrul orasului la marginea unei paduri intr-un cartier linistit .Gradina japoneza,cascada ,lacul creaza ambianta perfecta pentru a petrece clipe de relaxare alaturi de cei dragi.In partea din spate a gradinii incepe o padure deosebit de frumoasa,unde se pot face drumetii atat pe jos cat si cu bicicletele: exista un traseu amenajat pentru biciclete. Drumul pe care trebuie sa-l parcurgeti pentru a ajunge la proprietatea noasta este faimoasa Via Transilvanica.

  De la proprietatea noastra Casa Lily Sighisoara mai sunt 2.5km pe drumul Via Transilvanica pentru a ajunge la frumoasa Manastire Sfantul Dimitrie.

 

 

 

Contact:

tel: +40 743417173

         +40 747060569

email: casalily.ro@gmail.com

Adresa noastră:

 

Sighișoara str. Dimitrie Cantemir,

nr. 28A, jud.Mures,România

Siglă-Casa Lily,Cazare Sighisoara,Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara