Sună proprietatea

Rezervă o cameră !

Sigla-Casa Lily,Cazare Sighisoara, Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara
  1. ro
  2. en

Casa Lily - Japanese Retreat

Harta-Casa Lily,Cazare ,Pensiune ,Sighisoara
Telefon-Casa Lily,Cazare,Pensiune,Sighisoara

 +40 743 417 173   +40 747 060 569

Casa Lily - Japanese Retreat 

Suită mov cu balcon

________

Climatizare

Duș

TV sat

Wi-fi

pensiuni sighisoara:Casa Lily-climatizare
pensiuni sighisoara:Casa Lily-dus
pensiuni sighisoara:Casa Lily-wifi
pensiuni sighisoara:Casa Lily-tv

Amenajarea camerei

Pensiuni Sighisoara :Casa Lily-Japanese Retreat

 

Unica intre pensiunile din Sighisoara Casa Lily Japanese Retreat  va ofera o experienta inedita. Experimenteaza atmosfera traditionala japoneza in suita mov din cadrul pensiunii Casa Lily Sighisoara Cazare unica in Romania !

 Suita mov este una din cele patru suite din cadrul pensiunii Casa Lily Sighisoara si este compusă din două spații de locuit suprapuse și conectate printr-o scară interioară. Nivelul de jos oferă oaspeților noștrii spațiul optim pentru perioada zilei: televizor cu peste 140 programe satelit, frigider privat, masuță și fotolii, balcon mare. La nivelul superior patul dublu King-size și baia oferă oaspeților noștrii confortul pentru o noapte liniștită.Accesul in suita se face pe un hol in care sunt expuse elemente de decor traditionale japoneze .La capatul acestui hol se afla o bucatarie complet echipata in care puteti pepara orice doriti.Daca nu doriti sa preparati ceva puteti comanda de la mai multe restaurante din oras pe baza meniurilor existente in bucatarie.In cadrul proprietatii puteti prepara gratar in spatiul special amenajat.

  Casa Lily Sighisoara  unica intre pensiuni din Sighisoara, va ofera conditii excelente de cazare in patru suite (rosie,verde,orange,mov) si un apartament.Este situata la aproximantiv 1.7 km de centrul orasului la marginea unei paduri intr-un cartier linistit .Gradina japoneza,cascada ,lacul creaza ambianta perfecta pentru a petrece clipe de relaxare alaturi de cei dragi.In partea din spate a gradinii incepe o padure deosebit de frumoasa,unde se pot face drumetii atat pe jos cat si cu bicicletele:exista un traseu amenajat pentru biciclete. Drumul pe care trebuie sa-l parcurgeti pentru a ajunge la proprietatea noasta este faimoasa Via Transilvanica.

  De la proprietatea noastra Casa Lily Sighisoara Cazare speciala in Romania! mai sunt 2.5km pe drumul Via Transilvanica pentru a ajunge la frumoasa Manastire Sfantul Dimitrie.

 Mov – element de foc: Mister, noblete, elegant

 Movul  este un element foarte puteric si vibrant care ne predispune la meditatie,introspectie

Pensiuni Sighisoara:Casa Lily Japanese Retreat un loc de poveste!

Pensiuni Sighisoara:Casa Lily Japanese Retreat.Relaxare,incarcare cu energie,zen.

Contact:

tel: +40 743417173

         +40 747060569

email: casalily.ro@gmail.com

Adresa noastră:

 

Sighișoara str. Dimitrie Cantemir,

nr. 28A, jud.Mures,România

Siglă-Casa Lily,Cazare Sighisoara,Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara