Siglă-Casa Lily,Cazare Sighisoara,Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara

Site web creat de Lucian manta

Adresa noastră:

 

Sighișoara str. Dimitrie Cantemir,

nr. 28A, jud.Mures,România

Contact:

tel: +40 743417173

         +40 747060569

email: casalily.ro@gmail.com

Amenajarea camerei

Sighisoara de vizitat:Casa Lily Japanese Retreat ,un loc de poveste.

Portocaliu – element de foc: Deschidere, optimism, socializare. Este o culoare “sociala”, necesara in feng shui pentru a promova comunicarea deschisa, socializarea, caldura.

 Sighisoara de vizitat :Casa Lily-Japanese Retreat

 

Unica intre pensiunile din Sighisoara Casa Lily Japanese Retreat  va ofera o experienta inedita. Experimenteaza atmosfera traditionala japoneza in suita orange din cadrul pensiunii Casa Lily Sighisoara Cazare unica in Romania !

 Suita orange este una din cele patru suite din cadrul pensiunii Casa Lily Sighisoara si este compusă din două spații de locuit suprapuse și conectate printr-o scară interioară. Nivelul de jos oferă oaspeților noștrii spațiul optim pentru perioada zilei: televizor cu peste 140 programe satelit, frigider privat, masuță și fotolii, balcon mare. La nivelul superior patul dublu King-size și baia oferă oaspeților noștrii confortul pentru o noapte liniștită.Accesul in suita se face pe un hol in care sunt expuse elemente de decor traditionale japoneze .La capatul acestui hol se afla o bucatarie complet echipata in care puteti pepara orice doriti.Daca nu doriti sa preparati ceva puteti comanda de la mai multe restaurante din oras pe baza meniurilor existente in bucatarie.In cadrul proprietatii puteti prepara gratar in spatiul special amenajat.

  Sighisoara de vizitat : Casa Lily Sighisoara  unica intre pensiuni din Sighisoara, va ofera conditii excelente de cazare in patru suite (rosie,verde,orange,mov) si un apartament.Este situata la aproximantiv 1.7 km de centrul orasului la marginea unei paduri intr-un cartier linistit .Gradina japoneza,cascada ,lacul creaza ambianta perfecta pentru a petrece clipe de relaxare alaturi de cei dragi.In partea din spate a gradinii incepe o padure deosebit de frumoasa,unde se pot face drumetii atat pe jos cat si cu bicicletele:exista un traseu amenajat pentru biciclete. Drumul pe care trebuie sa-l parcurgeti pentru a ajunge la proprietatea noasta este faimoasa Via Transilvanica.

  De la proprietatea noastra Casa Lily Sighisoara Cazare speciala in Romania! mai sunt 2.5km pe drumul Via Transilvanica pentru a ajunge la frumoasa Manastire Sfantul Dimitrie.

sighisoara de vizitat:Casa Lily tv
sighisoara de vizitat:Casa Lily wifi
sighisoara de vizitat:Casa Lily dus
sighisoara de vizitat:Casa Lily climatizare

Wi-fi

TV sat

Duș

Climatizare

Suită portocalie cu balcon

________

Casa Lily - Japanese Retreat 

 +40 743 417 173   +40 747 060 569

Telefon-Casa Lily,Cazare,Pensiune,Sighisoara
Harta-Casa Lily,Cazare ,Pensiune ,Sighisoara

Casa Lily - Japanese Retreat

  1. ro
  2. en
Sigla-Casa Lily,Cazare Sighisoara, Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara

Rezervă o cameră

Sună proprietatea