Sună proprietatea

Rezervă o cameră !

Sigla-Casa Lily,Cazare Sighisoara, Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara
  1. ro
  2. en

Casa Lily - Japanese Retreat

Harta-Casa Lily,Cazare ,Pensiune ,Sighisoara
Telefon-Casa Lily,Cazare,Pensiune,Sighisoara

 +40 743 417 173   +40 747 060 569

Casa Lily - Japanese Retreat 

Gradina japoneza:Un loc special la Casa Lily Sighisoara

___________________

Casa Lily Japanese Retreat-Gradina Japoneza 1

Un loc magic in care te poti relaxa:gradina japoneza

Locul in care intri din nou in mijlocul naturii.Gradina japoneza iti ofera posibiltiatea sa auzi cipripit de pasarele ,sa privesti din nou natura asa cum este ea.În timp ce rătăciți, amintiți-vă să o luați încet - faceți o pauză și observați împrejurimile.  Cufundați-vă în liniștea și parfumul naturii în timp ce admirați frumusețea uluitoare a grădinilor japoneze!

Lacul cu nuferi din gradina japoneza este un loc in care poti admira minunatii nuferi.Roz violet sau doar albi acestia prin frumusetea lor incanta ochii privitorilor.

Casa Lily Japanese Retreat-Gradina Japoneza 2

Porniți într-o călătorie magică în grădina japoneza. Bucurați-vă de liniștea și frumusețea peisajului. Cufundați-vă în atmosfera liniștită a acestei grădini maiestuoase și uitați de griji pentru o vreme. 

Situata intr-un cartier laturalnic  al Sighisoarei pensiunea Casa Lily Japanese Retreat ofera conditii excelente de cazare.Linistea,atmosfera relaxanta sunt caracteristicile locatiei.

  Gradina japoneza este una dintre atractiile pensiunii.Poarta Tori,podul ,cascada intregesc atmosfera japoneza a acestei gradini.Starea de relaxare,zen este data de susurul apei care cade apoi intr-o cascada.

 Situata in partea din spate a pensiunii aceasta se intinde pana la o padure extrem de frumoasa.Relieful in panta intregeste frumusetea gradinii japoneze.

O grădină japoneză este un loc care favorizează armonia și ne încurajează să medităm asupra mediului nostru natural. Simțiți-vă eliberat de grijile cotidiene în timp ce admiri florile colorate, frunzișul luxuriant, pâraiele clocotite și iazurile liniștite. Pe măsură ce explorați căile și podurile caracteristice gradinilor japoneze, este ușor să înțelegeți de ce aceste grădini sunt destinații atât de populare pentru relaxare și contemplare. Lăsați-vă înconjurat de frumusețe și liniste!

Casa Lily Japanese Retreat-Gradina Japoneza 3
Casa Lily Japanese Retreat-Gradina Japoneza 4

Cel mai plăcut element al unei grădini japoneze este  armonia cu mediul înconjurător. Observând diferitele tipuri de plante, flori și roci, se poate începe să se inteleaga frumusețea compozițiilor japoneze care necesită un echilibru atent între liniște și voiosie. În grădini sunt reprezentate diverse credințe budiste și șintoiste, inclusiv simbolismul imperfecțiunii, impermanenței și armoniei, precum și o apreciere pentru arta naturii. De-a lungul călătoriei tale, fă-ți timp pentru a media asupra acestor filozofii, în timp ce apreciezi curbele  pâraielor mici, ciripiturile păsărilor și cascadele bolborositoare ,toate se încadrează în această oază!

Gradina japoneza-Armonie,relaxare,zen

 Pe măsură ce 0 explorezi, o incantare interioara va crește în tine. Mediul natural înconjurător poate fi destul de terapeutic. Potrivit culturii japoneze, „Frumusețea și mediul grădinilor nu numai că evocă sentimente, dar pot, de asemenea, să insufle oamenilor perspective filozofice asupra vieții”. Permiteți-vă să simțiți energia care emană din aceste locuri magice în timp ce observați măiestria uimitoare creată cu atenție de fiecare grădinar.

Bucura-te de frumusetea florilor si verdele padurii in gradina japoneza.Cires japonez,meri,plante originare din Japonia,bambus intregesc  atmosfera relaxanta a acesteia.

Casa Lily Japanese Retreat-Gradina Japoneza 5
Casa Lily Japanese Retreat-Gradina Japoneza 6
Casa Lily Japanese Retreat-Gradina Japoneza 7

Contact:

tel: +40 743417173

         +40 747060569

email: casalily.ro@gmail.com

Adresa noastră:

 

Sighișoara str. Dimitrie Cantemir,

nr. 28A, jud.Mures,România

Siglă-Casa Lily,Cazare Sighisoara,Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara