Contact:

tel: +40 743417173

         +40 747060569

email: casalily.ro@gmail.com

Adresa noastră:

 

Sighișoara str. Dimitrie Cantemir,

nr. 28A, jud.Mures,România

Siglă-Casa Lily,Cazare Sighisoara,Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara

Sună proprietatea

Rezervă o cameră !

Sigla-Casa Lily,Cazare Sighisoara, Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara
  1. ro
  2. en

Casa Lily - Japanese Retreat

Harta-Casa Lily,Cazare ,Pensiune ,Sighisoara
Telefon-Casa Lily,Cazare,Pensiune,Sighisoara

 +40 743 417 173   +40 747 060 569

Casa Lily - Japanese Retreat 

Suită verde cu balcon

________

Climatizare

Duș

Evadați în Sighișoara pentru o experiență de neuitat de cultură, relaxare și confort când vă cazați la Casa Lily-pensiune Sighisoara. Bucurați-vă de șederea într-un cadru confortabil și luxos în timp ce explorați unul dintre cele mai  frumoase orașe ale României.La Casa Lily-pensiune Sighisoara va oferim o atmosfera de confort si relaxare. Camerele noastre sunt dotate cu facilități de înaltă calitate pentru a vă asigura un confort maxim în timpul șederii dumneavoastră. Bucurați-vă de aer curat pe terasa noastră spațioasă și admirați priveliștile frumoase ale zonei înconjurătoare. Fie că sunteți în căutarea unui sejur de lux sau doar doriți o evadare relaxantă, Casa Lily-pensiune Sighișoara este destinația perfectă pentru dvs.!

Verde - element de lemn: vibraţie, sănătate, dezvoltare 

În feng shui, verdele este culoarea reînnoirii, a regenerării şi a energiei revigorante. Verdele este culoarea vindecării, echilibrează întreg organismul cu vibraţia naturii. Pentru a maximiza efectele pozitive ale energiei culorii verzi trebuie să foloseşti cât mai multe nuanţe de verde.

TV sat

Pensiune Sighisoara-Japanese retreat

pensiune sighisoara-Casa Lily.Un decor de poveste

Wi-fi

climatizare-casa lily pensiune sighisoara
dus-casa lily pensiune sighisoara
wifi-casa lily pensiune sighisoara
tv-casa lily pensiune sighisoara

Amenajarea camerei

 Experimenteaza atmosfera traditionala japoneza in suita verde din cadrul pensiunii Casa Lily Japanese Retreat- pensiune Sighisoara ,un spatiu pentru sufletul tau!

 Suita verde este una din cele patru suite din cadrul pensiunii Casa Lily Japanese Retreat Sighisoara si este compusă din două spații de locuit suprapuse și conectate printr-o scară interioară. Nivelul de jos oferă oaspeților noștrii spațiul optim pentru perioada zilei: televizor cu peste 140 programe satelit, frigider privat, masuță și fotolii, balcon mare. La nivelul superior patul dublu King-size și baia oferă oaspeților noștrii confortul pentru o noapte liniștită.Accesul in suita se face pe un hol in care sunt expuse elemente de decor traditionale japoneze .La capatul acestui hol se afla o bucatarie complet echipata in care puteti pepara orice doriti.Daca nu doriti sa preparati ceva puteti comanda de la mai multe restaurante din oras pe baza meniurilor existente in bucatarie.In cadrul proprietatii puteti prepara gratar in spatiul special amenajat.

 

Casa Lily Japanese Retreat- pensiune Sighisoara o cazare inedita in Romania! 

 

 Acesta va ofera conditii excelente de cazare in patru suite (rosie,verde,orange,mov) si un apartament.Este situata la aproximantiv 1.7 km de centrul orasului la marginea unei paduri intr-un cartier linistit .Gradina japoneza,cascada ,lacul creaza ambianta perfecta pentru a petrece clipe de relaxare alaturi de cei dragi.In partea din spate a gradinii incepe o padure deosebit de frumoasa,unde se pot face drumetii ata pe jos cat si cu bicicletele:exista un traseu amenaja pentru biciclete. Drumul pe care trebuie sa-l parcurgeti pentru a ajunge la proprietatea noasta este faimoasa Via Transilvanica.

  De la proprietatea noastra Casa Lily Japanese Retreat-pensiune Sighisoara  mai sunt 2.5km pe drumul Via Transilvanica pentru a ajunge la frumoasa Manastire Sfantul Dimitrie.