Experimenteaza atmosfera traditionala japoneza in suita verde din cadrul pensiunii Casa Lily Japanese Retreat- pensiune Sighisoara ,un spatiu pentru sufletul tau!

 Suita verde este una din cele patru suite din cadrul pensiunii Casa Lily Japanese Retreat Sighisoara si este compusă din două spații de locuit suprapuse și conectate printr-o scară interioară. Nivelul de jos oferă oaspeților noștrii spațiul optim pentru perioada zilei: televizor cu peste 140 programe satelit, frigider privat, masuță și fotolii, balcon mare. La nivelul superior patul dublu King-size și baia oferă oaspeților noștrii confortul pentru o noapte liniștită.Accesul in suita se face pe un hol in care sunt expuse elemente de decor traditionale japoneze .La capatul acestui hol se afla o bucatarie complet echipata in care puteti pepara orice doriti.Daca nu doriti sa preparati ceva puteti comanda de la mai multe restaurante din oras pe baza meniurilor existente in bucatarie.In cadrul proprietatii puteti prepara gratar in spatiul special amenajat.

 

Casa Lily Japanese Retreat- pensiune Sighisoara o cazare inedita in Romania! 

 

 Acesta va ofera conditii excelente de cazare in patru suite (rosie,verde,orange,mov) si un apartament.Este situata la aproximantiv 1.7 km de centrul orasului la marginea unei paduri intr-un cartier linistit .Gradina japoneza,cascada ,lacul creaza ambianta perfecta pentru a petrece clipe de relaxare alaturi de cei dragi.In partea din spate a gradinii incepe o padure deosebit de frumoasa,unde se pot face drumetii ata pe jos cat si cu bicicletele:exista un traseu amenaja pentru biciclete. Drumul pe care trebuie sa-l parcurgeti pentru a ajunge la proprietatea noasta este faimoasa Via Transilvanica.

  De la proprietatea noastra Casa Lily Japanese Retreat-pensiune Sighisoara  mai sunt 2.5km pe drumul Via Transilvanica pentru a ajunge la frumoasa Manastire Sfantul Dimitrie.

Amenajarea camerei

tv-casa lily pensiune sighisoara
wifi-casa lily pensiune sighisoara
dus-casa lily pensiune sighisoara
climatizare-casa lily pensiune sighisoara

Wi-fi

pensiune sighisoara-Casa Lily.Un decor de poveste

Pensiune Sighisoara-Japanese retreat

TV sat

Verde - element de lemn: vibraţie, sănătate, dezvoltare 

În feng shui, verdele este culoarea reînnoirii, a regenerării şi a energiei revigorante. Verdele este culoarea vindecării, echilibrează întreg organismul cu vibraţia naturii. Pentru a maximiza efectele pozitive ale energiei culorii verzi trebuie să foloseşti cât mai multe nuanţe de verde.

Duș

Climatizare

Suită verde cu balcon

________

Casa Lily - Japanese Retreat 

 +40 743 417 173   +40 747 060 569

Telefon-Casa Lily,Cazare,Pensiune,Sighisoara
Harta-Casa Lily,Cazare ,Pensiune ,Sighisoara

Casa Lily - Japanese Retreat

  1. ro
  2. en
Sigla-Casa Lily,Cazare Sighisoara, Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara

Rezervă o cameră

Sună proprietatea

Siglă-Casa Lily,Cazare Sighisoara,Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara

Site web creat de Lucian manta

Adresa noastră:

 

Sighișoara str. Dimitrie Cantemir,

nr. 28A, jud.Mures,România

Contact:

tel: +40 743417173

         +40 747060569

email: casalily.ro@gmail.com