Sună proprietatea

Rezervă o cameră !

Sigla-Casa Lily,Cazare Sighisoara, Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara
  1. ro
  2. en

Casa Lily - Japanese Retreat

Harta-Casa Lily,Cazare ,Pensiune ,Sighisoara
Telefon-Casa Lily,Cazare,Pensiune,Sighisoara

 +40 743 417 173   +40 747 060 569

Casa Lily - Japanese Retreat 

Casa Lily Sighișoara - Cazare inedita in Romania! 

 

va ofera conditii excelente de cazare in patru suite (rosie,verde,orange,mov) si un apartament.Este situata la aproximantiv 1.7 km de centrul orasului la marginea unei paduri intr-un cartier linistit .Gradina japoneza,cascada ,lacul creaza ambianta perfecta pentru a petrece clipe de relaxare alaturi de cei dragi.In partea din spate a gradinii incepe o padure deosebit de frumoasa,unde se pot face drumetii atat pe jos cat si cu bicicletele: exista un traseu amenajat pentru biciclete. Drumul pe care trebuie sa-l parcurgeti pentru a ajunge la proprietatea noasta este faimoasa Via Transilvanica.

  De la proprietatea noastra Casa Lily Sighișoara mai sunt 2.5km pe drumul Via Transilvanica pentru a ajunge la frumoasa Manastire Sfantul Dimitrie.

 

Experimenteaza atmosfera traditionala japoneza in suitele si apartamentul din cadrul pensiunii

 

Casa Lily Sighișoara- Cazare unica in Romania !

 

 Cele patru suite sunt  compuse din două spații de locuit suprapuse și conectate printr-o scară interioară. Nivelul de jos oferă oaspeților noștrii spațiul optim pentru perioada zilei: televizor cu peste 140 programe satelit, frigider privat, masuță și fotolii, balcon mare. La nivelul superior patul dublu King-size și baia oferă oaspeților noștrii confortul pentru o noapte liniștită.

Apartamentul galben este compus din doua spatii de locuit suprapuse si conectate printr-o scară interioară. Nivelul de jos oferă oaspeților noștrii spațiul optim pentru perioada zilei:televizor cu peste 140 programe satelit, frigider privat, masuță și fotolii, balcon mare. La nivelul superior se afla dormitorul matrimonial cu pat King-size ,dormitor cu 2 paturi de o persoana, baie cu dus si baie de serviciu.Balconul de la acest nivel ofera o perspectiva superba a gradinii japoneze.

Accesul in suite si apartament se face pe un hol in care sunt expuse elemente de decor traditionale japoneze .La capatul acestui hol se afla o bucatarie complet echipata in care puteti pepara orice doriti.Daca nu doriti sa preparati ceva, puteti comanda de la mai multe restaurante din oras pe baza meniurilor existente in bucatarie.In cadrul proprietatii puteti prepara gratar in spatiul special amenajat.

 

Terasa si foisorul va ofera posibilitatea sa petreceti clipe minumate alaturi de prieteni sau cei dragi,semineul susurul cascadei intregesc atmosfera de armonie,relaxare.

Casa Lily Japanese Retreat:

Terasă & Foișor

___________________

Contact:

tel: +40 743417173

         +40 747060569

email: casalily.ro@gmail.com

Adresa noastră:

 

Sighișoara str. Dimitrie Cantemir,

nr. 28A, jud.Mures,România

Siglă-Casa Lily,Cazare Sighisoara,Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara