Sună proprietatea

Rezervă o cameră !

Sigla-Casa Lily,Cazare Sighisoara, Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara
  1. ro
  2. en

Casa Lily - Japanese Retreat

Harta-Casa Lily,Cazare ,Pensiune ,Sighisoara
Telefon-Casa Lily,Cazare,Pensiune,Sighisoara

 +40 743 417 173   +40 747 060 569

Casa Lily - Japanese Retreat 

Suită roșie cu balcon

________

Roșu-element de foc: Pasiune, curaj, romantism.

Roșul este cea mai puternică culoare din feng shui si reprezintă elementul foc. Roșul vibrant aduce in casă energie, bucurie, crește energia si dorința sexuală. În tradiția chineză,roșul este simbolul norocului, al fericirii, in India-este culoarea nunții, simbolul romantismului si al dragostei, în cultura occidentală înseamnă curaj si pasiune.

Climatizare

Duș

TV sat

Wi-fi

climatizare casa lily sighisoara cazare
dus casa lily sighisoara cazare
wifi casa lily sighisoara cazare
tv casa lily sighisoara cazare

Amenajarea camerei

Sighisoara-perla Transilvaniei

Invaluit de istorie și cultură, uimitorul oraș Sighișoara este un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și una dintre cele mai populare destinații turistice din România. Cu străzile sale pietruite întortocheate, arhitectura medievală, cafenelele fermecătoare și peisajele uluitoare, nu este de mirare că acest loc încântător atrage mii de oameni în fiecare an.

 Experimenteaza atmosfera traditionala japoneza in suita roșie din cadrul pensiunii noastre.

 Suita rosie este una din cele patru suite din cadrul pensiunii Casa Lily Sighisoara si este compusă din două spații de locuit suprapuse și conectate printr-o scară interioară. Nivelul de jos oferă oaspeților noștrii spațiul optim pentru perioada zilei: televizor cu peste 140 programe satelit, frigider privat, masuță și fotolii, balcon mare. La nivelul superior patul dublu King-size și baia oferă oaspeților noștrii confortul pentru o noapte liniștită.Accesul in suita se face pe un hol in care sunt expuse elemente de decor traditionale japoneze .La capatul acestui hol se afla o bucatarie complet echipata in care puteti pepara orice doriti.Daca nu doriti sa preparati ceva, puteti comanda de la mai multe restaurante din oras pe baza meniurilor existente in bucatarie.In cadrul proprietatii puteti prepara gratar in spatiul special amenajat.

 

Puteți petrece cu ușurință o zi plimbând străzile pietruite, explorând clădirile vechi pitorești și admirând priveliștile frumoase de pe numeroasele sale terase. Fă-ți timp să te plimbi pe străzile înguste ale cetății de pe deal a orașului și să vizitezi repere legendare, cum ar fi Turnul cu Ceas (care a fost construit în 1556) și camera de tortură asociată. De asemenea, asigurați-vă că vizitați scara acoperită care duce la Biserica din Deal - o amintire a vremurilor trecute când Sighișoara era un important centru comercial de-a lungul rutelor transilvănene.

Sighisoara un oras magic

Pe măsură ce explorezi orașul magic Sighișoara, fă-ți timp pentru a admira monumentele și clădirile sale minunate. De la Turnul cu Ceas la Primărie, veți găsi o multitudine de situri istorice care spun povestea sa captivantă. Nu ratați Piața Cetății, unde negustorii își plimbau marfa în secolele trecute; și asigurați-vă că vizitați biserica impunătoare de pe deal, cu scările abrupte care duc la ea - un simbol emblematic al Sighișoarei.

Contact:

tel: +40 743417173

         +40 747060569

email: casalily.ro@gmail.com

Adresa noastră:

 

Sighișoara str. Dimitrie Cantemir,

nr. 28A, jud.Mures,România

Siglă-Casa Lily,Cazare Sighisoara,Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara