sighisoara cazare casa lily

sighisoara cazare

 Experimenteaza atmosfera traditionala japoneza in suita roșie din cadrul pensiunii

Casa Lily Sighisoara Cazare unica in Romania !

 Suita rosie este una din cele patru suite din cadrul pensiunii Casa Lily Sighisoara si este compusă din două spații de locuit suprapuse și conectate printr-o scară interioară. Nivelul de jos oferă oaspeților noștrii spațiul optim pentru perioada zilei: televizor cu peste 140 programe satelit, frigider privat, masuță și fotolii, balcon mare. La nivelul superior patul dublu King-size și baia oferă oaspeților noștrii confortul pentru o noapte liniștită.Accesul in suita se face pe un hol in care sunt expuse elemente de decor traditionale japoneze .La capatul acestui hol se afla o bucatarie complet echipata in care puteti pepara orice doriti.Daca nu doriti sa preparati ceva, puteti comanda de la mai multe restaurante din oras pe baza meniurilor existente in bucatarie.In cadrul proprietatii puteti prepara gratar in spatiul special amenajat.

Casa Lily Sighisoara  Cazare inedita in Romania! 

va ofera conditii excelente de cazare in patru suite (rosie,verde,orange,mov) si un apartament.Este situata la aproximantiv 1.7 km de centrul orasului la marginea unei paduri intr-un cartier linistit .Gradina japoneza,cascada ,lacul creaza ambianta perfecta pentru a petrece clipe de relaxare alaturi de cei dragi.In partea din spate a gradinii incepe o padure deosebit de frumoasa,unde se pot face drumetii atat pe jos cat si cu bicicletele: exista un traseu amenajat pentru biciclete. Drumul pe care trebuie sa-l parcurgeti pentru a ajunge la proprietatea noasta este faimoasa Via Transilvanica.

  De la proprietatea noastra Casa Lily Sighisoara mai sunt 2.5km pe drumul Via Transilvanica pentru a ajunge la frumoasa Manastire Sfantul Dimitrie.

Amenajarea camerei

tv casa lily sighisoara cazare
wifi casa lily sighisoara cazare
dus casa lily sighisoara cazare
climatizare casa lily sighisoara cazare

Wi-fi

TV sat

Duș

Climatizare

Roșu-element de foc: Pasiune, curaj, romantism.

Roșul este cea mai puternică culoare din feng shui si reprezintă elementul foc. Roșul vibrant aduce in casă energie, bucurie, crește energia si dorința sexuală. În tradiția chineză,roșul este simbolul norocului, al fericirii, in India-este culoarea nunții, simbolul romantismului si al dragostei, în cultura occidentală înseamnă curaj si pasiune.

Suită roșie cu balcon

________

Casa Lily - Japanese Retreat 

 +40 743 417 173   +40 747 060 569

Telefon-Casa Lily,Cazare,Pensiune,Sighisoara
Harta-Casa Lily,Cazare ,Pensiune ,Sighisoara

Casa Lily - Japanese Retreat

  1. ro
  2. en
Sigla-Casa Lily,Cazare Sighisoara, Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara

Rezervă o cameră

Sună proprietatea

Siglă-Casa Lily,Cazare Sighisoara,Pensiune Sighisoara,cetatea sighisoara

Site web creat de Lucian manta

Adresa noastră:

 

Sighișoara str. Dimitrie Cantemir,

nr. 28A, jud.Mures,România

Contact:

tel: +40 743417173

         +40 747060569

email: casalily.ro@gmail.com